Hirdetések

A tavalyi évben kiemelkedő figyelmet kapott nálunk a közösségi médiára való tartalomgyártás. Fiatalos csapatunknak hála folyamatosan értesülünk az új trendekről és ezt kihasználva a legnaprakészebb hirdetéseket készítjük el.
Rövid. Pörgős. Figyelemfelkeltő.

Imázsfilm

Csukd be a szemed és képzeld el a cégedet a lehető legjobb állapotában. Most kapcsolj be egy kellemes zenét, de lehet akár pörgős is, legyen olyan, ami a vállalkozásodat reprezentálja. Gondold végig, hogy mit értetek el az évek alatt, mi az, amit mindenkinek tudnia kéne rólatok. Engedd szabadon a fantáziád! Megvan? Akkor most, hogy már sikerült egy képet alkotnod a vállalkozásodról, engedd meg, hogy ezt mi is megtegyük videó formájában!

Rendezvény

Legyen szó koncertről, workshopról vagy céges csapatépítésről, mi azon leszünk, hogy az afretmovieban visszaadjuk hangulatot és újra átélhessétek a legjobb pillanatokat.

Esküvő

„There goes my heart beating
'Cause you are the reason
I'm losing my sleep
Please come back now”


Magadban énekelve olvastad a szöveget? Ha jól sejtem ez azt jelenti, hogy közeleg A Nagy Napotok. Engedd meg, hogy mi is részesei lehessünk a hátralevő életetek első napjának és olyan minőségben örökíthessük meg, hogy amikor megnézitek, újra átélhessétek a legmeghatóbb pillanatokat.

Videóklip

Írtál egy dalt és szeretnéd vizuálisan is megjeleníteni? Mi rendelkezünk a tudással és az ehhez szükséges eszközökkel, hogy megvalósítsuk azt. Esetleg nincs elképzelésed, hogy milyen klip illene a zenédhez? Segítünk az ötletelésben, legyen az mai a trendeket követő, dinamikus tartalom, vagy akár mély érzelmeket közvetítő klip.

Fotózás

A videós tartalmak készítése mellet fotózással is foglalkozunk. Kreatív, fiatalos csapat vagyunk és alig várjuk, hogy minél több pillanatot örökíthessünk meg. Hiszen mi lehetne annál izgalmasabb, mint amikor megfagy egy- egy másodpercnyi idő és ez akár életünk végéig is elkísérhet minket egy kép formájában. Legyen szó rendezvényről, esküvőről, termékfotózásról vagy portréképekről, mi rendelkezésedre állunk.

Lepj meg!

Bármiről is legyen szó, mi megvalósítjuk! Az elmúlt pár évben kiderült, hogy a megrendelőnek akármilyen rendkívüli ötlete van, a kreatív csapat készenáll arra, hogy ezt megvalósítsa.

Tavaly titokban Izlandra repültünk,
hogy megörökítsünk egy lánykérést.

Ajánlatkérés


Kijelentem, hogy a jelen űrlap kitöltése során megadott személyes adataim kezeléséhez ezúton hozzájárulok.
Jelen hozzájárulásomat megfelelő előzetes tájékoztatást követően adtam meg, mely önkéntes döntésen alapul.
Adatkezelési tájékoztató megtekintése